Stichting SportFrinten

Hoofd sponsor 2020
Sponsors 2020logo de la Bie autoservice Zundert www.delabieautos.nl

Rabobank Zuidwest-Brabant www.rabobank.nl

logo Ralph's Bike Shop Roosendaalwww.facebook.com/RalphsBikeShop

Optiek van Wely www.wely.nl
De Van der Vlist Transportgroep www.vandervlist.com
BuroWauw ontwerpstudio en communicatieburo www.burowauw.nl

Bakkerij van der Grijn www.vandergrijn.nl

Peet's Bloemenshop B.V. www.peetsbloemenshop.nldonateurs

Wielerteam KMar, Hoeve Zonneland, Nowsales - Hosting services, Rini Schrauwen, Kees van Tiggelen,iDeal Checkout betalingen


Steunkaartenactie 2020

De Stichting SportFrinten is een organisatie die het moet hebben van vrijwilligers, donaties van sponsors en de inschrijfgelden van de deelnemers aan onze evenementen. Met het beschikbare budget en een hand vol vaste vrijwilligers proberen wij het maatschappelijk leven kleur te geven door evenementen te organiseren die uitnodigen om aan deel te nemen. Naast het feit dat we sporters aan het sporten willen houden, willen we ook graag niet sporters aan het sporten zien te krijgen. Dit doen we door onze prijzen voor deelname laag te houden of zelfs gratis deelname mogelijk te maken. Daarbij richten wij ons in het bijzonder op de jeugd en de categorie personen van 50plus.

Veel mensen staan erg positief tegenover de doelstellingen van de stichting en willen op de een of andere manier bijdragen aan het succes van onze stichting, maar weten niet hoe dat te doen. Wij spelen daar graag op in met onze steunkaartenactie. Met een klein bedrag (2€ per steunkaart) helpt u ons aan de benodigde financiële armslag om onze evenementen nog verder uit te breiden. Indirect draagt u dan tevens bij aan de suport die wij op onze beurt weer geven aan een goed doel wat ons aanspreekt. Via het door ons als stichting gekozen goede doel proberen wij dan weer een specifieke doelgroep mensen of organisaties in beweging te krijgen door ze een extra steuntje in de rug te geven. foto hoofdsponsorOnze hoofdsponsor geeft ons bij deze actie ook weer een extra steuntje in de rug door een pakket aan boodschappen van 30€ beschikbaar te stellen ter verloting onder de deelnemers aan de steunkaartenactie. Wij zijn daar natuurlijk heel blij mee en hopen daarmee eventuele twijfelaars over de streep te trekken. De steunkaartenactie loopt tot eind september en door de eigenaar van Super Dichtbij in Schijf, Ruud Bouman, zal uit de verzameling steunkaarten de winnende steunkaart worden getrokken. Door zorg van onze stichting worden vervolgens de boodschappen bij u thuis bezorgd. Beschikt u niet over een papieren steunkaart, dan is het ook mogelijk om digitaal een steunkaart te regelen. Maak 2€ over naar onze bankrekening NL15 RABO 0326 7350 70 ten name van Stichting SportFrinten, onder vermelding van Steunkaartenactie, uw postcode en huisnummer. Wij vullen dan voor u de papierensteunkaart of kaarten (afhankelijk van het bedrag) in t.b.v. de trekking medio september. Wij danken alle deelnemers aan onze actie van harte.

Indien u liever persoonlijk de kaart(en) met uw donatie in wilt leveren, download dan hier uw steunkaart. Persoonlijk inleveren is mogelijk bij de Super Dichtbij in Schijf.

steunkaart Stichting SportFrinten